De ultieme gids voor street food in Berlijn

In Berlijn is voor foodies genoeg street food te ontdekken.

In Berlijn is voor foodies genoeg street food te ontdekken.

Een deel van de vakantie ervaring is zeker het eten. Natuurlijk ga je af en toe uit eten, maar je wil ook niet elke avond spenderen in een restaurant. Bovendien is dat ook een dure tijdsbesteding. Gelukkig is het met de food truck trend veel makkelijker geworden om iets heel lekkers op straat te vinden. Wat is nou fijner dan op een lekkere zomerse avond een smakelijke maaltijd in de openlucht op te eten? Je hoeft er je sight seeing niet voor te onderbreken en je kunt ook nog een praatje maken met de locals. Je moet alleen wel even weten waar je moet zijn. Om je op weg te helpen heeft VisitBerlin een boel hotspots voor je op rij gezet. Hieronder vind je een selectie, maar voor het hele artikel moet je hier zijn.

Potsdamer Platz
Sinds kort staat er een verzameling food trucks op Potsdamer Platz. Deze kleine markt biedt een variatie aan smaken. Zo vind je er vlees, groente, koffie en een wisselend dagmenu. Genoeg om te ontdekken dus!

Breakfast-Market
Zin om je dag goed te beginnen? Dan kun je terecht bij de Breakfast-Market aan de Eisenbahnstrasse 42/43. Op deze overdekte markt vind je alles om lekker te ontbijten.

Uitzicht
Eten met uitzicht. Dat kan bij Klunkerkranich. Deze markt is opgezet boven op het dak van een Neukölln winkelcentrum en staat bekend als een echte hotspot.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.