Verrassende accomodaties tijdens je verrassingsreis

Je verrassingsreis maak je compleet met een opmerkelijke overnachting.

Je verrassingsreis maak je compleet met een opmerkelijke overnachting.

Het concept van srprs.me is al bekend. Je boekt een reis, maar je weet pas op de dag van vertrek waar je heen gaat. Nu hebben ze een nieuw element aan hun aanbod toegevoegd. Naast Citytrips, Sunsations, Adventures en andere vaste thema’s biedt de organisatie nu ook verrassingsreizen aan in een maandelijks wisselend thema. Alle thema’s van srprs.me hebben één aspect met elkaar gemeen: je ontdekt pas op het moment van vertrek waar je naartoe gaat. Deze maand kozen (potentiële) reizigers van srprs.me het nieuwe thema door videopitches in te zenden en te stemmen. And the winner is? Het thema “Unusual Accommodations”!

Dubbele verrassing
Met dit nieuwe maandthema wordt je verrassing twee keer zo groot. Naast het last-minute ontdekken van je bestemming, krijg je namelijk ook een uiterst bijzondere slaapplek toegewezen. Zoals srprs.me stelt: “you’ll go wherever you’re meant to go”. Zo kan het zomaar zijn dat je de nacht doorbrengt in een boomhut, tipi of oud treinstel. Boek je dit thema, dan reis je met je eigen auto of motor. Een week voor vertrek ontvang je een kraskaart en roadmap en een link naar je profielpagina waarop je de weersverwachting ter plaatse kunt checken. Zo weet je in ieder geval wat je ongeveer moet inpakken. Voordat je van huis gaat, ontdek je de rijrichting vanaf jouw adres door een eerste krascode open te krassen. Onderweg vertelt een tweede krasvlak op je roadmap je wat je bestemming is. Een derde krasvlak, die je voor de ultieme verrassing pas vlak voor aankomst open krast, onthult het adres van je accommodatie.

Kiezen
Je bestemming kan zich zowel in binnen- als buitenland bevinden. Verder kun je kiezen tussen een “Unusual Hotel” (een hotel met een bijzonder tintje; vanaf € 80,- p.p.p.n. excl. maaltijden) of een “Unusual Accommodation” (volledig over de top, alles is mogelijk; vanaf € 140,- p.p.p.n. excl. maaltijden). Dit thema is alleen in augustus te boeken, maar je mag wel het gehele jaar vertrekken. Volgende maand wordt er weer een nieuw thema gelanceerd. Stay tuned…

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.