Video: tijdelijk Nederlands dorpje aan de Route du Soleil

Reclamestunts kunnen soms heel leuk zijn. Zo is de nieuwe actie van Tele2 toch wel verrassend uitgevoerd. Even de extreme file op de Franse tolweg uit om een broodje kroket te halen, een haring te happen en wat proviand in te slaan bij de Nederlandse super? Tijdens de eerste zwarte zaterdag verraste Tele2 vermoeide reizigers door een stunt uit te halen in Frankrijk. Een idyllisch Frans dorpje werd compleet omgebouwd tot een miniversie van Nederland. Hiervoor werd de nodige hulp ingeschakeld van Hollandse iconen als FEBO, Jumbo, Zeeman én Frans Bauer. Waarom Franse dorpelingen voor één dag met ‘goedemiddag’ groetten en Amstel serveerden? Dat kun je nu zelf zien in de video over het tijdelijke Nederlandse dorpje aan de Route du Soleil.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.