Vind rust in deze 8 hotelkamers met privézwembad

In het Griekse hotel Perivolas kun je genieten van je eigen zwembad, met uitzicht op zee.

In het Griekse hotel Perivolas kun je genieten van je eigen zwembad, met uitzicht op zee.

Op vakantie gaan in het hoogseizoen kan een beetje vervelend zijn, omdat het overal heel druk is. In de zomer kunnen grote zomerhotels erg onrustig, druk, rumoerig of zelfs lawaaierig zijn. Je hebt te maken met bezette bedjes aan het zwembad, kinderen die in het water spelen of een vol strand. Misschien heb je hier niet zoveel last van, maar mocht dit wel het geval zijn dan kun je altijd nog kiezen voor een hotelkamer met privézwembad. Hotelvergelijkingssite Trivago geeft een overzicht van hotels in Frankrijk, Spanje, Italië of Griekenland waar je van je eigen privézwembad kunt genieten.

1. Château de la Chèvre d’Or | Èze
Voor de gasten van de Panorama Suite van het luxueuze “Château de la Chèvre d’Or” komt de rust niet als een verassing. De suite is van alle luxe voorzien die voor een strandvakantie wenselijk is. Gasten hebben beschikking tot een eigen kleedkamer, een eigen bubbelbad, een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee vanaf een ruim privéterras en niet te vergeten: een zwembad voor zich alleen.
📍 Waar?
Het hotel is gelegen in het middeleeuwse stadje Èze aan de Côte d’Azur. In het stadje wandel je door pittoreske straatjes met een landelijk gevoel. Toch is het plaatsje slechts tien minuten rijden van Nice en Monaco.

2. Le Vallon de Valrugues & Spa | Saint-Remy-de-Provence
In de Prestige Suite van het “Le Vallon de Valrugues & Spa” hebben gasten toegang tot een eigen privézwembad. Hier kunnen vakantiegangers zonder onderbrekingen, lawaai of drukte van hun vakantie genieten. Nodig vrienden uit; er is in de suite van 220 m² met vier slaapkamers meer dan genoeg ruimte. Geniet van een zomerse avond met een goed glas Franse wijn en sluit af met een frisse duik voor het slapen gaan. Gewoon omdat het kan!
📍 Waar?
Saint-Remy-de-Provence is perfect gelegen om zonder veel reistijd de hele Provence te kunnen verkennen. In aanvulling op de vele steden in de regio is het natuurgebied Camargue een aanrader. Dit gebied staat bekend als prachtig wandelgebied, met in het wild een eigen ras van witte paarden.

3. Elounda Peninsula | Elounda
In het vijf-sterren hotel “Elounda Peninsula” hebben gasten de keuze uit negen verschillende soorten suites en villa’s met toegang tot een eigen zwembad. Of u nu romantisch met z’n tweetjes, of met acht vrienden op vakantie bent; het hotel heeft voor ieder wat wils. Sommige suites hebben naast een eigen zwembad ook uitzicht op de oceaan en zelfs een eigen tuin.
📍 Waar?
Elounda ligt in aan een baai in het noordoosten van Kreta. Vanaf deze uitvalbasis heeft u een ideale locatie voor uitstapjes naar de lokale vissersdorpjes. Verder biedt de baai voldoende mogelijkheid voor waterpret buiten het zwembad.

4. Perivolas | Oia
De “Perivolas” suites in Oia zijn een ideaal voorbeeld van een onderkomen dat de zomer uitstraalt. De klassieke Griekse stijl van witte muren met diverse kleuraccenten geeft een fris binnenshuis gevoel te midden van het warme mediterrane Santorini. Naast een eigen zwembad hebben sommige suites zelfs een eigen sauna of een bubbelbad ingebouwd in de vloer.
📍 Waar?
Oia is een klein pittoresk plaatsje op de noordelijke punt van het Griekse eiland Santorini. Het plaatsje is een klassiek voorbeeld van Griekse architectuur en staat bekend als een luxueuze vakantiebestemming. Naast het plaatsje zelf zijn er verschillende historische locaties om te bezoeken, zoals de ruïnes van het oude Thira en Akrotiri.

5. Hotel Pitrizza | Porto Cervo
Nieuw (of reeds lang en gelukkig) verliefde stelletjes zullen de suites van hotel “Pitrizza” fantastisch vinden. Gasten die hier even af willen koelen hoeven hun hotelkamer niet te verlaten. Alle suites van dit hotel hebben een eigen zwembad, die overigens zo natuurlijk zijn vormgegeven dat ze volledig opgaan in de natuurlijke omgeving van Sardinië. Het is net alsof je in een natuurlijke bron zwemt.
📍 Waar?
Op Sardinië! Vlakbij de plaats Porto Cervo in het noorden van het eiland. In dit gebied kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke Sardijnse specialiteiten, witte zandstranden en prachtige baaitjes waar je soms alleen met een boot kan komen.

6. Baobab Suites | Costa Adeje
Ben je niet van de drukte? Ben je meer van de rust en een persoonlijke levenssfeer? Dan zijn de “Baobab Suites” op Tenerife misschien iets voor jou. Hier kunnen gasten in aantallen van twee tot zeven personen genieten van luxueus hotel met een minimalistische, moderne uitstraling. Naast het feit dat je het zwembad hier niet hoeft te delen, heeft het hotel ook de mogelijkheid om van een fitnesscentrum en tennisbaan gebruik te maken.
📍 Waar?
De luxe suites zijn gelegen aan de Costa Adeje op Tenerife. Of het nu een natuurpark, strand of een winkelcentrum is, de omgeving van Costa Adeje heeft het allemaal.

7. Meliá Marbella Banús | Marbella
Je wil een onvergetelijk weekend met z’n tweeën doorbrengen? Kijk dan eens naar de Penthouse Suite van het “Meliá Marbella Banús” hotel aan de Costa del Sol in Marbella. Met een privézwembad op je eigen dakterras zou je verwachten dat het niet veel luxer kan dan dat. Toch is er ook nog een privébibliotheek, een jacuzzi en een Playstation aanwezig. Als klap op de vuurpijl kunnen gasten van de Penthouse Suite rekenen op persoonlijke service van het personeel.
📍 Waar?
De exclusieve service van het hotel is gezien de locatie geen verassing. Marbella aan de Costa del Sol staat bekend als een vakantiebestemming voor de rich and famous. De mooie stranden en het oude centrum van Marbella zijn echter voor iedereen de moeite waard.

8. H1898 | Barcelona
Sommige hotelwensen kunnen erg tegengesteld zijn. Vooral in een bruisende stad als Barcelona is vertier en rust lastig met elkaar te combineren. In de Colonial Suite van het “H1898” hotel kan dat wel. Hoewel het hotel midden in het voetgangers gebied van La Rambla ligt hebben gasten toegang tot een eigen dakterras van 60m² met een privézwembad en jacuzzi. Een oase van rust midden in het bruisende hart van Barcelona.
📍 Waar?
Hartje Barcelona, direct aan La Rambla.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.