Voor Franse sfeer hoef je niet verder dan Twente

Het hotel heeft een eigen zwembad.

Het hotel heeft een eigen zwembad.


Een hotel met buitenzwembad in een pittoresk stadje met een idyllische omgeving. Lekker luieren in de zon, met een boek in het park of struinen door de kleine straatjes. Zomervakantie in Frankrijk? Nee hoor, gewoon genieten in eigen land. Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum is een prima stek voor iedereen die het maximale uit onze zomerse dagen wil halen. Als de zon zich weer van haar beste kant laat zien is het heerlijk toeven bij het zwembad, in het glooiende parklandschap met zitjes of op het terras van restaurant de Wanne.

Als op een eigen landgoed

Bij het zoeken naar een hotel in Nederland staat ‘buitenzwembad’ meestal niet zo hoog op de verlanglijst. De zomerse dagen zijn hier nu eenmaal beperkt. Maar als het dan eindelijk zomer is, zit je bij Parkhotel de Wiemsel goed. Het zwembad is exclusief voor hotelgasten en ligt in het speciaal aangelegde park dat ook helemaal privé is. Het zes hectare glooiend graslandschap vol bloemen, bomen en knusse zitplekjes zorgen ervoor dat gasten het hotelterrein misschien wel helemaal niet verlaten.

Zomerse ontdekkingstocht

Ook de omgeving van het hotel is het verkennen waard. Twente is een prachtige streek waar van alles te beleven valt. Speel een potje boerengolf in de weilanden, huur een solex voor een tourrit of pak gewoon de fiets om op ontdekkingstocht te gaan. Ootmarsum zelf is ook een aanrader. In de keienstraatjes van dit prachtige stadje waan je je in een andere tijd. Lekker struinen kan hier op je gemak, drukte en stress kom je er niet tegen. Wel zijn er tal van leuke boetiekjes, galeries en andere leuke bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld Museum Ton Schulten, watermolen Singraven of een van de vele oude kerken die het stadje rijk is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.