Wandelen door Rotterdam met eigen gids

Wandelen door Rotterdam is extra leuk tijdens Walk'in.

Wandelen door Rotterdam is extra leuk tijdens Walk’in.

Als je een stad echt wil leren kennen, dan kun je hem het beste zoveel mogelijk te voet verkennen. Dat kan in Rotterdam tijdens een nieuwe editie plaats van Walk’in Rotterdam. Op zaterdag 17 september kun je weer meedoen met het evenement met verrassende wandeltours door de stad. Waar ze vorig jaar de favoriete plekken van burgemeester Aboutaleb bezochten, is dit keer de wandelaar zelf aan zet. Onder begeleiding van een gids word je uitgenodigd jouw verhalen, anekdotes en wist je datjes te delen met andere Rotterdammers.

Verhalen
In plaats van de bekende plekken en iconen voeren de routes langs vergeten plekken in de stad waar nu de auto de dienst uitmaakt. Samen met lokale ondernemers creëren ze deze dag nieuwe publieke ruimtes waar de verhalen van toen nieuw leven krijgen. De mooiste anekdotes worden verzameld en opgenomen in de app Rotterdam Routes. Meerdere keren per dag vertrekken er routes vanaf De Lijnbaan en de Pannekoekstraat. Deelname is gratis net als de koffie en lekkernijen uit eigen stad. Informatie en aanmelden kan via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.