Wild Wings draait goed eerste seizoen

De attractie Wild Wings van attractiepark Duinrell beleeft een goed eerste seizoen. Bij deze nieuwe aanwinst, gebouwd in Duitsland, is het de bedoeling om te proberen zoveel mogelijk keren ‘over de kop’ te gaan. Dat kun je als inzittende van de attractie zelf bepalen. Door twee handels te bewegen komen de vleugels in beweging en kun je je eigen looping maken. Dat gebeurt terwijl je gezamenlijk ronddraait in een mast van 22 meter hoog. Op een scorebord wordt bijgehouden wie de meeste keren op die dag wist rond te draaien. Wie 70 keer weet te halen per rit zit aan de hoge kant. In bijgaande video, gemaakt vlak voor de officiële ingebruikname, kun je goed zien hoe een en ander werkt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.