Win een reis naar Portland op Festival DORST

Liefhebbers van bier kunnen een culinaire reis naar Portland winnen.

Liefhebbers van bier kunnen een culinaire reis naar Portland winnen.

Bier- & wijnliefhebbers doen er goed aan om Festival DORST in hun agenda te zetten. Tijdens de twee weekenden dat het plaatsvindt, 26-28 augustus in Den Bosch en 2-4 september in Utrecht, wordt de bestemming Portland (Oregon, USA) extra onder de aandacht gebracht bij de bezoekers. Dit Wijn & Speciaal Bier Festival past goed bij deze Amerikaanse stad, met meer dan 70 bierbrouwerijen, 12 wijnhuizen en meer dan 600 foodtrucks het hele jaar door. Tijdens het festival maak je kans op een culinaire reis naar Portland.

Actie
Bezoekers van het Festival DORST in Den Bosch of Utrecht worden door een kenner van de stad geïnspireerd voor deze culinaire bestemming in het noordwesten van Amerika. Iedereen die mee wil doen aan de winactie kan een van de bierviltjes pakken die verspreid op Festival DORST te vinden zijn. Daarop staat een unieke code geprint die potentiele reizigers in moeten vullen op de website van Festival DORST.

Reis
De reis bestaat o.a. uit twee vliegtickets van KLM/Delta, die dagelijks een rechtstreekse vlucht heeft tussen Amsterdam en Portland. Na aankomst op PDX Airport, welke de afgelopen 4 jaar door Travel + Leisure is uitgeroepen tot beste vliegveld van Amerika, krijgen de winnaars drie hotelovernachtingen in Portland, twee nachten in het wijngebied en twee nachten aan de kust van Oregon. Een huurauto en grondarrangement zijn tevens inbegrepen. Tijdens deze reis krijg je de kans om de bier- en wijncultuur van Portland, Oregon te ontdekken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.