Cruise-event voor nieuwelingen en gevorderden

Aan boord van een cruiseschip. Foto: Elkedagvakantie

Aan boord van een cruiseschip. Foto: Elkedagvakantie


Cruisen wordt elk jaar populairder, maar nog steeds zijn er veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Ontdek de verschillen’ wijst het Cruise Event de weg tussen zoveel cruisesoorten. Op 22 en 23 oktober 2016 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat.

Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers zelf over de beurs struinen of één van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijgt men een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Holland America Line, Costa Cruises, Star Clippers, MSC Cruises, Seabourn en Oceanea Cruises zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg.

Cruise Event
Datum: 22-23 oktober 2016
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Passenger Terminal, Piet Heinkade 27, Amsterdam
Parkeren: Piet Heingarage, onder de Passenger Terminal
OV: Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen, of neem hier tram 26 richting IJburg en stap uit bij halte ‘Muziekgebouw’.
Entree: Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Meer informatie en aanmelden via: www.cruise-event.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.