Gun je je hotel meer geld? Hotelchamp wel!


In de toeristische sector gaat een boel geld om. En iedereen wil daar een (zo groot mogelijk) stuk van. Bij hotelboekingen is er sprake van een monopolie-vorming. Kristian Valk van Hotelchamp wil daar verandering in brengen: “Wij helpen hotels bij het verkrijgen van meer directe boekingen”

“Hotels zijn door de jaren heen steeds afhankelijker geworden van derden. Grote boekingsites als Booking.com en Trivago laten in één handig overzicht zien welke hotels beschikbaar zijn tegen welke prijs. Hierdoor zijn reizigers veel minder tijd kwijt met het zoeken van een hotel. Groot minpunt: de hotels weten feitelijk niet meer wie ze over de vloer krijgen”, zegt hij tegen Marketingfacts.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.