IJslanders vliegen nu ook op Miami

Miami. Foto: CC0/Pixabay/warrend98

Miami. Foto: CC0/Pixabay/warrend98


WOW air groeit hard. Steeds meer Amerikaanse steden worden aan het netwerk van de IJslandse low-cost airline toegevoegd. Na de laatste toevoeging van New York vanaf november dit jaar is het dit keer de beurt aan Miami. Vanaf 5 april 2017 zal WOW air met een openingsprijs van €139,- enkele reis van IJsland naar Miami vliegen. De Amerikaanse stad wordt hiermee de achtste bestemming voor WOW air in Noord-Amerika. Vanaf vandaag zijn de vluchten naar Miami te boeken via wowair.nl.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Miami aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Zeker op Miami zijn nog niet zo veel Trans-Atlantische lowcosters, dus we zijn absoluut een voorloper! We krijgen ontzettend veel positieve reacties op onze lage tarieven op de bestaande trans-Atlantische routes en dat geeft ons het vertrouwen dat passagiers met ons nog veel meer bestemmingen willen ontdekken!”

WOW air zal naar Miami International airport vliegen waar tot nu toe nog niet veel low-cost maatschappijen naartoe vliegen. “We zijn trots dat we WOW air en hun historische Reykjavík-Miami service mogen verwelkomen”, zegt Miami-Dade Aviation Director Emilio T. González. “Deze route is de allereerste service van Miami naar IJsland en 23e verbinding met Europa, een record in de 88-jarige historie van ons vliegveld. Felicitaties voor WOW air en deze spannende aankondiging, en voor het feit dat Miami de eerste route is in Florida en het Zuid-Westen van de Verenigde Staten.”

Per week staan er drie vluchten gepland naar Miami; op maandag, woensdag en vrijdag en met terugvluchten op dinsdag, donderdag en zaterdag. De laatste twee Amerikaanse steden die toegevoegd werden aan het WOW air netwerk, Los Angeles en San Francisco, zijn populair en ook New York is veelbelovend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.