Japan houdt van robots, jij ook?


Video hier boven: In een Koreaans spelprogramma werd deze zomer een bezoek gebracht aan Huis ten Bosch in Japan.

In juli 2016 heeft het Robot Kingdom zijn deuren geopend in Huis ten Bosch, gelegen in Sasebo – Nagasaki. In het Robot Kingdom vind je een museum waar je met robots speelt, een restaurant en het al bekende robot hotel.

Tijdens een bezoek aan Huis ten Bosch wordt je grotendeels vermaakt, geserveerd en geholpen door robots. Tevens is er het Robot House waar je leert over de laatste nieuwtjes over de robot technologie. Entertainment vind je op de Robot stage, waar diverse dans acts worden opgevoerd door robots.

Na een dagje rondgelopen te hebben in Huis ten Bosch drink je een cocktail of eet je een hapje in ROBOT Restaurant en overnacht je in het welbekende Henn-na Hotel. Dit alles vind je alleen in Japan en een bezoek aan Huis ten Bosch is gegarandeerd een unieke ervaring en verdient zeker een plekje op ieders bucket list.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.