Kololo Game Reserve ontvangt certificaat

Kolo Game Reserve in Zuid-Afrika.

Kolo Game Reserve in Zuid-Afrika.


Voor het derde jaar op rij heeft Kololo Game Reserve in Zuid-Afrika het TripAdvisor Certificate of Excellence toegekend gekregen. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan accommodaties die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.

Kololo Game Reserve
Kololo Game Reserve is een Game Reserve in eigen beheer van ca. 3000 ha. Hier loopt “veilig” wild vrij rond waar gasten op de aangegeven paden op eigen gelegenheid of met een ranger, kunnen wandelen en fietsten (mountain bike). Ze kunnen oog in oog komen te staan met o.a. giraffen, kudu’s, nyala’s, wilde zwijnen, bush buck, blesbok, zebra’s en rode hartebeesten. Deze dieren lopen ook tussen de accommodaties door, wat vanaf de veranda’s een prachtige ervaring is.

Een deel van de 3000 ha. van Kololo is geïntegreerd in Welgevonden Game Reserve, een Big 5 gebied van ruim 38.000 ha. met een grote populatie witte neushoorns. Het gebied is een combinatie van heuvels, vlaktes, rivieren en waterpartijen. Het is een Private Reserve dus privéauto’s zijn niet toegestaan. Kololo heeft op het eigen terrein een privé-ingang naar Welgevonden waar twee maal per dag Big 5 game drives worden verzorgd. Kololo heeft een ruim restaurant met twee terrassen die over Welgevonden uitkijken, een zwembad, gratis wifi en mobiel bereik bij receptie. Kololo is malariavrij.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.