Programmering TravelChannel dit najaar

Uitzicht bij Bilbao in Spanje. Foto: Elkedagvakantie

Uitzicht bij Bilbao in Spanje. Foto: Elkedagvakantie


TV-zender Travel Channel, de avontuurlijke zender die de passie voor reizen wil prikkelen, brengt dit najaar een aantal nieuwe programma´s uit rondom reizen. Hierbij een overzicht:

House Hunters: Off the Grid S2 – iedere vrijdag om 16 september om 20:00 uur
Deze woningzoekers zijn op een extreme zoektocht naar hun nieuwe huis en bezoeken de meest onconventionele landgoederen, ver van de gebaande paden. Ontdek wat er gebeurt als ze verschillende willekeurige locaties bezoeken in hun zoektocht naar het perfecte, tikkeltje vreemde huis.

Log Cabin Living S1 – iedere vrijdag om 16 september om 21:00 uur
Volg een familie die hun drukke leven vaarwel zegt en op zoek gaat naar de ultieme rust in Log Cabin Living. Ze banen zich een weg door deze ongebruikelijke huizenmarkt in hun zoektocht naar de perfecte blokhut dat ze hun huis kunnen noemen.

House Hunters International S78 – iedere werkdag vanaf maandag 26 september om 18:00 uur
House Hunters International S79 – iedere werkdag vanaf 17 oktober om 18:00 uur
Woningzoekenden en hun makelaars bekijken de verschillende architectonische stijlen en ontdekken de verschillende eigenaardigheden die er komen kijken bij het kopen van onroerend goed in andere landen. Waar je ook bent, het kopen van een huis is een emotionele ervaring.

Bizarre Foods with Andrew Zimmern S8 – iedere dinsdag vanaf 4 oktober om 21:00 uur
Andrew Zimmern stoft zijn paspoort af en reist kriskras de wereld over op zoek naar het meest exotische eten. Deze avontuurlijke eter infiltreert in markten en restaurants en biedt een smakelijk kijkje achter de schermen van de plaatselijke keukens.

Travel Channel is o.a. verkrijgbaar via Ziggo (120), KPN (114), Caiway (114), CanalDigitaal (46), Vodafone (291), Online.nl (353), Delta (356) en Fiber Nederland (290). Volg het laatste nieuws van Travel Channel via www.facebook.com/TravelChannelBNL

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.