Student bedenkt reissite

Op cruise. Foto: Elkedagvakantie

Op cruise. Foto: Elkedagvakantie


Goedkoop vliegen is natuurlijk altijd al mogelijk geweest. Iedereen die de krant in de gaten houdt vindt regelmatig een leuke aanbieding bij een goedkope vliegmaatschappij. En buiten de krant verschijnen er ook elke dag nieuwe aanbiedingen op het internet. Dus wie goedkoop op reis wil ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Daarom heeft de net afgestudeerde Teun van Hout uit Boerdonk (gemeente Veghel) een eigen overzicht gemaakt van alle reisaanbiedingen, die elke dag verversen. Omdat hij ervaring heeft met het bouwen van websites begon hij met het ontwikkelen van 24stedentrip.nl

Sinds kort is de nieuwe website online, een website vol dagaanbiedingen. 24stedentrip maakt zich volgens hem uniek door alleen reisgerelateerde dagaanbiedingen op de website te plaatsen. Dagelijks worden bij alle grote reisaanbieders alle dagaanbiedingen opgehaald en verzameld. Deze worden online geplaatst en overzichtelijk getoond naar de bezoeker. Zo komen er elke dag kansen voorbij om goedkoop op vakantie te gaan. Wekelijks verschijnen er meerdere blogberichten, waarin reistips en bezienswaardigheden en vakantiegerelateerd nieuws voorbij komt. Meer informatie via de website op www.24stedentrip.nl of www.facebook.com/24stedentrip

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.