Zoeken naar je eigen droom-eiland als serie

Tropisch eiland. Foto: CC0/Pexels/Pok Rie

Tropisch eiland. Foto: CC0/Pexels/Pok Rie


Nu begint vanavond weer Expeditie Robinson, een serie die veel mensen ook louter kijken omdat het een soort van vakantie-gevoel bij ze oproept (wie zou niet aan zo’n mooi palmenstrand willen zitten?, maar dan wel met een luxe hotel in de buurt…). Maar er zijn meer tv-zenders die inspelen op dat gevoel. Zo begint het kabel tv-kanaal Fine Living met de serie Island Life. Die serie, seizoen 4 al overigens, begint maandag 12 september 2016 en is iedere week om 21:55 uur te zien.

In Island Life laten makelaars de dromen van families werkelijkheid worden en helpen ze hen bij het vinden van hun ideale huis op een eiland met zon, zee en strand. Of de gezinnen nu een krap budget hebben of bereid zijn om extra geld uit te geven voor meer luxe maakt niet uit; er is voor ieder wat wils in de zoektocht naar het perfecte eilandleven.

Over Fine Living
Met een select gezelschap lifestyle goeroes, innovatieve ontwerpers, mode-experts en chef-koks van over de hele wereld biedt Fine Living volgens eigen zeggen talrijke leuke, frisse ideeën voor ieder aspect van het leven. Van Giada De Laurentiis, expert op het gebied van de Italiaanse keuken, tot Vern Yip, een uitzonderlijke interieurontwerper: de programma’s van Fine Living worden gepresenteerd door krachtige en verrassende presentatoren die je helpen jouw leven te ontwerpen. De programmering vormt een inspirerende mix van modern wonen en design entertainmentshows van over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie: www.finelivingnetwork.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.