Aviodrome valt in de prijzen

De radiokamer in het Aviodrome. Foto: Elkedagvakantie

De radiokamer in het Aviodrome. Foto: Elkedagvakantie


Luchtvaart-Themapark Aviodrome is voor de vijfde keer op rij verkozen tot kidsproof museum van de provincie Flevoland. Museuminspecteurs, kinderen t/m 12 jaar uit het hele land, beoordeelden diverse Nederlandse musea aan de hand van vragen op het gebied van educatie, beleving en service. De prijsuitreiking vond plaats in Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid waar presenatoren Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand de prijzen samen met de 10 beste museuminspecteurs uitreikten.

Vestigingsmanager van Aviodrome Serena van Kammen is ontzettend trots: “Het is fantastisch dat Aviodrome wederom als meest kidsproof museum van Flevoland is verkozen! Onze nieuwste 4-D film Skymania is dit seizoen heel enthousiast ontvangen door onze jonge bezoekers. Hiermee hebben we naast de vluchtsimulators, de speeltoestellen en radiokamers waarmee kinderen hun vliegbrevet kunnen halen nog een extra leuke beleving voor kinderen in Aviodrome willen creëren. Super dat dit nu met deze prijs wordt beloond.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.