Hard Rock Hotel op Tenerife geopend


Om eerlijk te zijn hebben we een hele collectie van Hard Rock Café T-shirts. Elke stad waar zo’n café is bezoeken we eigenlijk. Maar een hotel staat nog niet op onze lijst. Daarvoor zouden we nu naar Tenerife kunnen gaan, omdat het bedrijf daar recentelijk een indrukwekkende accommodatie geopend heeft. Aan het strand van Adeje, langs de zuidkust van het Canarische eiland Tenerife, is het nieuwe Hard Rock Hotel te vinden. Het tweede is na Ibiza heet tweede in Europa. Het telt drie zwembaden en een natuurlijke lagune gevuld met zeewater. De 624 kamers en suites zijn erg modern en met de nodige glitter ingericht. Bij aankomst kun je je favoriete playlist downloaden, die je overal in het resort beluistert. De prijs is wel aan de hoge kant: vanaf 248 euro per nacht in een tweepersoonskamer, ontbijt inbegrepen. Meer informatie: www.hrhtenerife.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.