Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2016 in de (social) media

En weer een gezellige dag! #lovecamping #campingtrend #kcj2016

Een foto die is geplaatst door Campingtrend (@campingtrend) op

Vandaag is de laatste dag dat je naar de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs in Utrecht kunt gaan. Om een idee te geven van wat je daar kunt zien hier onder een overzicht van wat er over de beurs geschreven is de afgelopen dagen op en in de (social) media.

Een nieuwtje kunnen we hier al melden: De Mobil-Safe camperkluis is door de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, gekozen tot de beste kampeeraccessoire van 2017. De jury motiveerde de keuze als volgt: “De Mobil-Safe Camperkluis is een no-nonsens oplossing om waardevolle zaken op te bergen in de campercabine. Het grote voordeel is dat de kluis zonder problemen op de reeds aanwezige bevestigingspunten in de cabinedeuren van de Fiat Ducato, de Peugeot Boxer en de Citroën Jumper gemonteerd kan worden en daarmee snel een even degelijke als veilige oplossing biedt voor het overgrote deel van de in Nederland verkochte nieuwe campers. Belangrijk is dat de Mobil-Safe Camperkluis ook zeer geschikt is voor montage achteraf. De jury is onder de indruk van de eenvoud, de kwaliteit en de toepasbaarheid van het de Mobil-Safe Camperkluis.”

Kleinste vouwwagen van Nederland, Keizer tentrailer. Leuk #lovecamping #campingtrend #kcj2016

Een foto die is geplaatst door Campingtrend (@campingtrend) op

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.