Kerst 2016 op de Keukenhof

De kerstfair op de Keukenhof.

De kerstfair op de Keukenhof.


In een van de meest bijzondere tuinen van Nederland, Landgoed Keukenhof, vindt van 8 tot en met 11 december 2016 ,,Kerst op landgoed Keukenhof” plaats. Omgeven door talloze sfeerlichtjes, entertainment in Dickens’ sfeer en muzikaal omlijst door verschillende kerstkoren brengt deze Kerstmarkt je direct in de perfecte decembersfeer. De tiende editie van Kerst op Landgoed Keukenhof is wederom gratis toegankelijk en het Dickens thema is overal op de markt terug te vinden.

Tijdens Kerst op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige Kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Op het open podium mogen zangers, zangeressen en bandjes de sterren van de hemel zingen. Ook is er volop entertainment voor de kinderen tijdens Kerst of Landgoed Keukenhof. Geniet van de warme sfeer tijdens Kerst op Landgoed Keukenhof en vind de mooiste koopjes tijdens deze gratis Kerstmarkt.

Voor meer informatie over de Kerstmarkt: www.kerstoplandgoedkeukenhof.nl

Openingstijden Kerst op Landgoed Keukenhof:

Donderdag 8 december: 17:00 – 22:00 uur
Vrijdag 9 december: 17:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10 december: 11:00 – 22:00 uur
Zondag 11 december: 11:00 – 18:00 uur

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.