KLM stopt internationale kranten in app

De nieuwe app van de KLM

De nieuwe app van de KLM


Sinds vandaag hebben KLM-passagiers de beschikking over de KLM Media App. Deze app biedt passagiers via hun smartphone of tablet toegang tot een reeks van internationale kranten. Het aantal kranten dat de reiziger kan downloaden is afhankelijk van zijn reisklasse en Flying Blue niveau.

“Met de KLM Media app verbetert KLM opnieuw haar service aan passagiers. Het krantenaanbod is op deze manier altijd binnen handbereik, up-to-date en beschikbaar voor alle passagiers op zowel Europese als intercontinentale vluchten. We onderzoeken of de app kan worden uitgebreid tot een volledige entertainment app met bijvoorbeeld ook films en series. “

– Ryanne van der Eijk, Senior Vice President Customer Experience KLM

Met de KLM Media App heeft de klant vanaf 24 uur voor vertrek van zijn vlucht de mogelijkheid om kranten naar keuze te downloaden. Bij introductie biedt de KLM Media App 13 kranten, te weten: Le Monde, Wall Street Journal, USA Today, Die Welt, El Pais, De Telegraaf, China News Weekly, International New York Times, Financial Times, China Times, Financieele Dagblad, Volkskrant and Trouw. Ook Holland Herald, het inflight magazine van KLM, is beschikbaar in de app. Op termijn zullen meer kranten en tijdschriften worden toegevoegd.

De app (hier voor iPhone en hier voor Android) is wereldwijd verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Vereenvoudigd Taiwanees.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.