Nieuwe ANWB-trip-gids voor Nederland

De nieuwe ANWB-gids

De nieuwe ANWB-gids

Voor de ANWB is de herfstvakantie een mooi moment om haar nieuwe reisgids ‘Ontdek Nederland’ te lanceren. Het boekje staat vol met leuke uitstapjes, geschiedenis en cultuur en neemt de lezer mee langs prachtige plekken die bij het grote publiek vaak nog onbekend zijn. Voor de liefhebbers is een gelimiteerde oplage van 10.000 stuks in retrostijl uitgegeven, de cover is een knipoog naar de reisgidsen van de toeristenbond uit de jaren ‘30.

‘Ontdek Nederland’ brengt Nederland op inspirerende wijze in beeld. De gids bevat tips voor actieve en creatieve uitstapjes, adressen voor lekker eten en drinken, gezellig overnachten en uitgaan. Fietsen in het Rotterdamse havengebied, wandelen over de zeven bruggen van Amsterdam, een bezoek aan het 18e-eeuwse Planetarium van Eise Eisinga in Franeker – het is zomaar een greep uit de veelheid aan uitjes waar iedere ontdekkingsreiziger helemaal blij van wordt. Verdwalen is er niet bij, want het gidsje biedt ook een uitneembare kaart, een aantal routekaarten en handige stadsplattegronden.

Om de lezer te inspireren, biedt ‘Ontdek Nederland’ ook:

  • 10 ontdekkingsreizen met een actief karakter
  • Hoogtepunten per provincieDe vier beste artikelen uit de Kampioen
  • Verschillende fiets- en wandelroutes en excursies
  • Uittips van Het Land van ANWB

‘Ontdek Nederland’ is verkrijgbaar bij de ANWB-winkels en de boekhandel, en kan ook besteld worden via anwb.nl/webwinkel. Tot 31 december is de gids te koop voor de introductieprijs van €15,- Vanaf januari kost de gids € 17,50 voor ANWB-leden en € 17,95 voor niet-leden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.