Nieuwe musical in de Efteling


In de Efteling is de sprookjesmusical De gelaarsde Kat onlangs feestelijk in première gegaan. De volledige cast – met in het bijzonder de 37 ‘katjes’ en hoofdrolspelers Marcel Visscher, Vajèn van den Bosch, Dick Cohen en Soy Kroon – kreeg na afloop van de voorstelling een staande ovatie van familie, vrienden en bekende collega’s uit de musical- en soapwereld. Mark van Haasteren maakt met De gelaarsde Kat zijn regiedebuut.

Ruim 1.500 katjes
Naast de vaste kinderrollen spelen iedere speeldag 37 kinderen eenmalig mee. De Efteling geeft met deze unieke vorm van theater honderden kinderen de kans om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. De afgelopen maanden is in Nederland en Vlaanderen gezocht naar ruim 1.500 kinderen die de gastrollen willen vervullen. Zij kregen vervolgens een professionele musicalworkshop tijdens de zogenaamde Kattenschool in de Efteling om de komende speelperiode goed voorbereid het podium op te kunnen.

Meer informatie
De familievoorstelling De gelaarsde Kat is vanaf nu te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties. Meer informatie en tickets via www.efteling.com/gelaarsdekat

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.