Paperflies wil je verrassen

Paperflies toont vliegtarieven op een kaart.

Paperflies toont vliegtarieven op een kaart.


Op de website van de Amsterdamse startup PaperFlies, kan je nu vandaag naar een wereldkaart navigeren waarop de beste vliegtickettarieven voor elke bestemming te vinden zijn. Op deze manier wordt de bezoeker geïnspireerd tot het verbreden van zijn horizon.
Door voor een vertrek een luchthaven te kiezen zijn de laagste tarieven naar meer dan 200 bestemmingen zichtbaar op de kaart. De kaart maakt het eenvoudig om bestemmingen te vergelijken, de prijs voor een vliegticket naar New York en Tokyo is in één oogopslag tegen elkaar af te wegen.
De functie is vooral bedoeld voor mensen die op vakantie willen maar geen bestemming in gedachten hebben. Op basis van de ingevoerde reisdata worden de bestemmingen en de beste prijzen voorgesteld. Klikken op de prijs geeft extra details over de reis en de mogelijkheid om de vlucht te boeken.

“De wereld was nog nooit zo klein, je voelt je net een ontdekkingsreiziger als je de kaart gebruikt. De nieuwe functie is speciaal ontwikkeld om mensen te inspireren en te laten zien dat vliegtickets vaak niet zo duur zijn als men denkt.”

– Aldus mede-oprichter Bob Stolk

Over PaperFlies.com

Reiszoekmachine PaperFlies filtert dagelijks duizenden reisaanbiedingen om de beste vliegticketprijzen en pakketreizen aan te bieden. Meer dan 1100 reiswebsites zijn inmiddels aangesloten bij het platform, waardoor de consument gebruik kan maken van het beste aanbod van het internet.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.