Prince z’n palace blijft pretpark


Het huis en de studio van Prince mag open blijven als een museum. De politiek in Chanhassen in de Amerikaanse staat Minnesota heeft daarmee ingestemd. Paisley Park ging begin oktober 2016 al open voor publiek, maar de organisator van de tours die er worden gegeven, had daar maar een tijdelijke vergunning voor. De gemeente eiste dat er eerst een onderzoek zou komen of het complex als toeristische trekpleister niet te veel overlast zou veroorzaken.

In Paisley Park kunnen fans de prijzen, outfits, instrumenten van de in april 2016 overleden Prince bewonderen. De erfgenamen van Prince willen van Paisley Park een bedevaartsoord voor fans maken. Net zoiets als Elvis Presley z’n Graceland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.