Reizen en eten gaat prima samen

Maaltijd. Foto: Elkedagvakantie

Maaltijd. Foto: Elkedagvakantie


Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 vindt de Taste & Travel Fair plaats in het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Dit is DE fair waar bezoekers letterlijk de vakantie kunnen proeven.

De creatieve chefs van Maison van den Boer zorgen voor een royale smaakverassing terwijl de gasten geïnformeerd worden over allerlei bijzondere reiservaringen en reisbestemmingen. Daarnaast kunnen fijnproevers meer te weten komen over de herkomst van gerechten, food belevingen, exclusieve vakantiebestemmingen en inspirerende workshops.

De combinatie van culinaire foodbeleving en inspirerende reisbestemmingen is een succes geweest tijdens de afgelopen edities. Dit is een fair geheel gericht op Food en Travel met prachtige standhouders. Om de fair een mooie invulling te geven is de organisatie op zoek naar bloggers, wereldreizigers, foodies, wereldse schrijvers, culinaire instagrammers die het leuk vinden om verhalen te delen met de bezoekers van de Taste & Travel Fair. Wie zo’n workshop of presentatie wil houden kan contact opnemen met de organisatie.

Meer informatie: www.tasteandtravel.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.