Scheveningen begint ‘365 dagen actie’

De Pier in Scheveningen. Foto: CC0/Pixabay/Rudy and Peter Skitterians

De Pier in Scheveningen. Foto: CC0/Pixabay/Rudy and Peter Skitterians


De actie ‘Scheveningen Zuivert’ zet 365 dagen per jaar ontspannen aan zee op de kaart. Op BuitengewoonScheveningen.nl/zuivert verschijnen wekelijks tips om 365 dagen per jaar te ontspannen aan zee en maandelijks nieuwe aanbiedingen. De eerste twee ‘Zuivert’ aanbiedingen zijn tot stand gekomen met medewerking van het Floatcenter op de Pier en Massages & Zee. De verwachting is dat begin december de wellness faciliteiten van het Kurhaus geopend worden voor gasten.

365 dagen

Wandelen door de duinen, hardlopen op het strand, floaten boven zee of het weekend beginnen met yoga of een heerlijke massage. Scheveningen is volgens eigen zeggen het hele jaar door een badplaats waar je kunt ontspannen en opladen. Met de nieuwe wellness faciliteiten van het Kurhaus en het Floatcenter op de Pier heeft Scheveningen er zelfs in korte tijd twee toonaangevende wellness locaties bij gekregen.

In het Kurhaus wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe wellness faciliteiten. Het zwembad is inmiddels gegraven en de eerste behandelkamers krijgen vorm. De verwachting is dat de faciliteiten begin december geopend worden voor de gasten van het Kurhaus. De beauty experts van het Kurhaus werken met een private label onder de naam Amrâth cosmetics en een luxe internationaal spa merk.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.