Skipas 2.0: Alleen betalen voor liften die je gebruikt

Met de skilift omhoog. Foto: Elkedagvakantie

Met de skilift omhoog. Foto: Elkedagvakantie


Galtür (Oostenrijk, Tirol) introduceert dit winterseizoen de ‘Skipas 2.0’. Met de moderne technologie ‘Pay per use’, is de skipas gekoppeld aan een creditcard en betalen gasten alleen voor de liften die zij echt gebruiken. Deze skipas is via een nieuwe online tool eenvoudig te bestellen en geheel te personaliseren met leuke kleuren en patronen of zelfs met een foto.

Wintersporters die deze winter op vakantie gaan naar de wintersportbestemming Galtür betalen voor hun liftgebruik ‘per use’. Via de nieuwe online tool bestel je een skipas die vervolgens binnen een paar dagen thuis op de deurmat ligt. Deze skipas wordt gekoppeld aan een creditcard. Wanneer in Galtür de eerste skilift wordt genomen, activeert de skipas automatisch en wordt het liftgebruik per keer afgeschreven. Het systeem is volledig geïntegreerd met de prijzen van het skigebied. Met deze moderne technologie betalen wintersporters nooit meer dan ze daadwerkelijk verbruiken. De wachttijden bij het loket voor de aanschaf van een skipas zijn hiermee ook verleden tijd.

Pimp je skipas

Voor een kleine toeslag pimp je de skipas geheel naar eigen smaak. Houd je van blauw, roze, een leuk patroon of liever een foto, alles kan. Met de nieuwe tool creëer je in een handomdraai jouw persoonlijke pas.

Gasten vinden meer informatie op www.galtuer.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.