Spellenbeurs in Eindhoven voor ‘profs’

Een spelletje spelen geeft veel mensen een instant vakantiegevoel. Foto: Elkedagvakantie

Een spelletje spelen geeft veel mensen een instant vakantiegevoel. Foto: Elkedagvakantie


Op 12 en 13 november 2016 vindt voor de 23e keer de grootste spellenbeurs van Nederland plaats in het Beursgebouw van Eindhoven. Tijdens het Spellenspektakel worden de nieuwste spellen gepresenteerd, diverse toernooien gespeeld waaronder het NK Pandemic en tips van professionals gedeeld.

Zo geeft Tim Slagboom, voormalig Nederlands- en wereldkampioen Stratego op zaterdag bezoekers tips over de beste opstelling en slimste speltechniek. Het gehele weekend kunnen bezoekers ook terecht bij Ron van Bruchem, Speedcube kampioen, die hen leert hoe zij snel de befaamde Rubiks Cube kunnen oplossen. Kinderen kunnen zich vermaken op het Kinderplein en daar op zaterdag naar de intocht van Sinterklaas kijken. Op zondag kunnen kinderen Tom & Jerry ontmoeten op het Kinderplein.

Van bordspellen, tot miniatuur-, kaart- of gezelschapsspellen: spelletjesfans van alle leeftijden vermaken zich tijdens het Spellenspektakel. Een greep uit de activiteiten die georganiseerd worden op zaterdag zijn:
• Magic: the Gathering toernooi
• Miniature wargames
• NK Pandemic
• Kinderplein met o.a. intocht van Sinterklaas
• Speltips van Stratego kampioen
• Speldemonstraties
• Uitreiking Nederlandse Spellenprijs

Op zondag kunnen bezoekers deelnemen aan de volgende activiteiten
• Magic: the Gathering toernooi
• Miniature wargames
• NK Pandemic
• Kinderplein met o.a. een meet & greet met Tom & Jerry
• Speltips van Speedcube kampioen
• Speldemonstraties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.