Tuurlijk, Winter verdient een eigen magazine

Sneeuwplezier in Zwitserland. Foto: Elkedagvakantie

Sneeuwplezier in Zwitserland. Foto: Elkedagvakantie


In december 2016 verschijnt de eerste editie van het reismagazine ‘WINTER’. Deze 116 pagina’s dikke uitgave wordt uitgegeven onder het label van Meridian Travel (uitgeverij dORIZON Media) in samenwerking met content PR bureau Check-in PR. “Het blad draait om de winter en om beleving, en dat is veel meer dan wintersport alleen”, aldus Eline van Nunen namens Check-in.

Échte koude bestemmingen
WINTER wordt een inspiratiemagazine dat bol staat van de winterbeleving: een dik pak sneeuw, knapperend haardvuur, bijzondere accommodaties en de mooiste winterbestemmingen. “Nederlanders zijn dol op echte winters. Helaas komen die in Nederland niet meer zo vaak voor. Steeds vaker trekken we er daarom in de wintermaanden op uit richting échte koude bestemmingen”, aldus Harald Kolkman van dORIZON Media.

Ook niet-wintersporters
Eline van Nunen van Check-in PR wil benadrukken dat WINTER geen typisch wintersportblad is: “Als doorgewinterde skiërs doen wij niets liever dan op de lange latten staan. Maar de winter heeft ook voor niet-wintersporters heel veel te bieden en dat willen we met WINTER benadrukken. Zo schrijven we over uiteenlopende winterse activiteiten: van tochten met sledehonden in Lapland en nachtelijke sneeuwschoenwandelingen in Arosa tot 4WD-tours over bevroren rivieren in Canada en de mooiste Noorderlichtreizen door Noord-Noorwegen. Hiermee willen we een groot publiek bereiken, lezers die hun liefde voor reizen met ons delen en nieuwsgierig zijn naar de wintermogelijkheden.”

Verschijningsdata
Het blad komt per december 2016 eens per jaar uit en zal naast boekhandels ook te verkrijgen zijn tijdens de Vakantiebeurs 2017.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.