WeFlycheap als WhatsApp-vriend


Vanaf heden is online reisorganisatie WeFlyCheap.nl ook te vinden als vriend op WhatsApp. Met deze app-service ontvangen klanten door middel van pushnotificaties de beste deals van WeFlyCheap.nl direct op hun smartphone.

Ruud Raaijmakers, eigenaar van WeFlyCheap.nl en medebedenker van de service vertelt: ‘Waarom we dit hebben gedaan is simpel. Bij WeFlyCheap zitten een aantal experts dagelijks te zoeken naar de allervoordeligste deals. Wanneer zo’n extreme deal gevonden is, wordt deze geplaatst op de website, maar ook op social media als Facebook en Twitter. Met de WhatsApp service kan er snel contact gemaakt worden met de klant na het vinden van een topdeal. Tegenwoordig draagt bijna iedereen zijn of haar smartphone bij zich. De echte superdeals zijn vaak al snel weg en juist daarom willen mensen deze via WhatsApp ontvangen, zodat ze nooit meer een top-deal mislopen.’

Uit het jaarlijks terugkerend National Social Media Onderzoek 2016 blijkt dat WhatsApp het grootste social media platform is. Maar liefst 9,8 miljoen Nederlanders maken gebruik van de service. Na WhatsApp volgt Facebook met 9,6 miljoen gebruikers. Raaijmakers: ‘Met de WhatsApp service willen we een laagdrempelige opzet creëren en zo dienen als vriend van onze klant. Door middel van deze service ben je als bedrijf toegankelijk voor de klant. Een klant wordt op deze manier een vriend van de organisatie.’

Met het oog op de toekomst is WeFlyCheap van plan de service nog verder uit te breiden. ‘Tegenwoordig zie je steeds meer online communities opkomen. Met deze service is dat ook mogelijk. Klanten worden op deze manier zelf participant van een WhatsApp-groep. Zo kunnen ze bijvoorbeeld reistips, kennis, ideeën, foto’s of video’s met elkaar delen,’ aldus Raaijmakers.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.