Allerhande viert kerst tussen de treinen


Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt er een Allerhande Kerstfestival gehouden. Op 9, 10 en 11 december wordt het sprookjesachtige Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Een feestelijk evenement voor jong en oud, met veel inspiratie voor het kerstdiner en de lekkerste recepten, trends, proeverijen, workshops, live kooksessies en entertainment. Maar ook volop inspiratie op het gebied van tafelstyling. Kijk, proef en ruik aan diverse wijnen samen met wijnjournalist Harold Hamersma, kom alles te weten over zoet & hartig bakken met receptontwikkelaar en foodstylist Eke Mariën, culinair journalist Onno Kleyn deelt zijn kennis over smaak, eten en wijn of ontdek de Arabische keuken met Nadia Zerouali en Merijn Tol en de Israëlische keuken met sterrenchef Moshik Roth. Meere informatie: https://allerhandekerstfestival.ah.nl

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.