Beleef de kerst met CityZapper Kerstmarkten-app

Overzicht met tientallen kerstmarkten in D

Overzicht met tientallen kerstmarkten in D

land
De feestdagen komen dichterbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een bezoek aan kerstmarkten. Om optimaal in de kerstsfeer te komen heeft CityZapper in samenwerking met het Duits Verkeersbureau de Kerstmarkten-app vernieuwd. Vanaf nu is de virtuele rondleiding langs de mooiste kerstmarkten ook geoptimaliseerd voor tablets.

Offline te gebruiken
Wat de app extra gebruiksvriendelijk maakt, is dat hij geheel offline werkt, waardoor je altijd en overal je favoriete tips goed kunt bekijken. Gebruikers kunnen zonder internet navigeren van de ene kerstmarkt naar de andere. Hoe? Op een uitgebreide kaart – die ook offline te downloaden is – wordt aangegeven waar alle markten zich bevinden. Met de handige gps-indicatie rekent de app voor je uit hoever je van je favoriete markt verwijderd bent.

Naar Münster
Een van de leukste Duitse kerstbestemmingen in de app is Münster, waar het kerstfeest groots gevierd wordt. Beleef een warme kerst in het kleine kerstdorp rond het monument van de Münsterse Kiepenkerl. De leuke kraampjes en prachtige kerstboom zorgen ervoor dat je hier zeker even wilt blijven hangen.

Bij de gezellige kraampjes vind je onder andere verrukkelijke Westfaalse specialiteiten zoals ‘Töttchen’ en ‘Potthast’ maar ook kunst en simpele boerenkool of worst. Voor de fruitliefhebbers is er zelfgemaakte kerstpunch, glühwein en zelfs glühbier… Wie durft?

Van Duisburg tot Dresden
Maar ook dichterbij en verder weg zijn er genoeg kerstmarkten te vinden waar CityZapper tips over geeft. Hoewel Düsseldorf en Keulen natuurlijk leuke steden zijn om te bezoeken, is het ook zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in de ‘Uitgelichte kerststeden’ die het platform speciaal voor 2016 selecteerde. Wat dacht je van het gezellige Duisburg, vlak over de grens? Of het winterse Basel, waar je een heel weekend kunt vullen met gezellige activiteiten. De app staat boordevol nieuws en leuke weetjes over kerstmarkten, maar is ook gevuld met een complete kerstgids met bijna tweehonderd kerstmarkten erin!

Benieuwd naar alle kerstmarkten? Bekijk het volledige aanbod in de app. Download de app nu gratis voor iOS in de App Store.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.