Bezoekerscentrum voor Zwiterse Alpen

De bergen van Zwitserland. Foto: Elkedagvakantie

De bergen van Zwitserland. Foto: Elkedagvakantie


In het Walliser dorp Naters bevindt zich het nieuwe World Nature Forum. Dit bezoekerscentrum van UNESCO-Werelderfgoed Swiss Alps Jungfrau-Aletsch biedt een interactieve tentoonstelling over de unieke natuur-, cultuur- en gletsjerlandschappen van de Alpen. Bezoekers verrijken spelenderwijs hun kennis over natuurerfgoed, klimaatverandering en de bedreiging van de Alpen. Een highlight is de panoramische bioscoop met een 100 vierkante meter groot projectiescherm. Het World Nature Forum is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 10 en 17 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.