BVN wereldwijd nu ook via de app te zien


Goed nieuws voor Nederlandse vakantiegangers en expats met een tablet of smartphone: via een gratis app van televisiezender BVN kunnen zij nu wereldwijd iedere dag een selectie zien van sport-, nieuws- en amusementsprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep. Bij grote calamiteiten en andere belangrijke gebeurtenissen zijn via deze BVN-app ook de rechtstreekse uitzendingen van de publieke omroep te volgen. De BVN-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

BVN zendt al jaren wereldwijd via de satelliet 24 uur per dag een selectie uit van actuele televisieprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep. Toch kreeg de zender steeds vaker het verzoek om ook online te kunnen kijken naar BVN. Netmanager René van Baaren: “Daarom zijn we begin dit jaar onder de naam BVN Live op onze website gestart met een livestream en hebben we nu ook deze app ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk via smartphone en tablet naar BVN kunt kijken. Ik ben heel blij dat we de ruim 7 miljoen Nederlanders die de komende maanden in het buitenland op vakantie gaan, nu nog beter kunnen bereiken. De BVN-app hoort deze zomer op ieders vakantielijstje.”

De BVN-app is gratis te downloaden voor iPhones, iPads en Android apparaten via http://www.bvn.tv/bvn-app.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.