Geardropper verandert je visie op kamperen


Geardropper is een Nederlands initiatief, dat het mogelijk wil maken dat je op veel meer plaatsen op deze wereld met een tent kunt kamperen dan je tot dusver voor mogelijk hield.

Oprichter Bas Sonnevelt vertelt over zijn nieuwe bedrijf in Emerce: “Ik kampeer eigenlijk al mijn hele leven en mijn vriendin ook. Binnen een straal van 1500 kilometer van Nederland hebben we al heel veel gezien. Ik wil steeds iets nieuws ontdekken, maar elke 100 kilometer die je verder rijdt, moet je ook weer terug. Als je wilt kamperen op Sicilië, Andalusië of in Zuid-Kroatië ben je twee, drie dagen onderweg om er te komen met de auto. Het leek me dat dat anders moest kunnen en zo ontstond Geardropper. Bij ons kun je je kampeeruitrusting huren en wij zorgen ervoor dat die klaarligt op een service point. Je vliegt naar de bestemming, huurt een auto, haalt de spullen op en de vakantie kan beginnen. Zo hoef je geen twee à drie weken uit te trekken voor een kampeertrip, maar kun je ook gemakkelijk een week weg, met dezelfde kampeerbeleving.”

Meer informatie: https://www.geardropper.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.