Hoe werkt Airbnb Trips?

De presentatie van Airbnb trips. Foto: PR

De presentatie van Airbnb trips. Foto: PR


Airbnb heeft volgens eigen zeggen één van de belangrijkste ontwikkelingen in haar achtjarige bestaan doorgemaakt, nu hosts met de lancering van Trips meer dan enkel woningen aan kunnen bieden. Trips is een door mensen gedreven platform, ontworpen om reizen nog makkelijker en specialer te maken, en brengt de plek waar je verblijft, de activiteiten die je onderneemt en de mensen die je ontmoet allemaal samen. Trips lanceert drie kernonderdelen: Experiences, Places en Homes, en zal daar in de toekomst nog Flights en Services aan toevoegen.

Trips maakt reizen speciaal door reizigers onder te dompelen in culturen overal ter wereld. Denk daarbij aan vioolbouwen in Parijs of marathon rennen in Kenia, en ontdek de verborgen pareltjes die enkel lokale bewoners elkaar aanbevelen, terwijl je andere reizigers en inwoners ontmoet tijdens boeiende evenementen. Na de manier waarop mensen overnachten te hebben veranderd, neemt Airbnb dezelfde people-focused aanpak over voor de andere onderdelen van een reis, en biedt mensen zo de mogelijkheid om geld te verdienen door hun passies en interesses te delen.

“Tot nog toe heeft Airbnb altijd om woningen gedraaid” zegt Airbnb CEO Brian Chesky. “Met de lancering van Trips brengt Airbnb de plek waar je verblijft, de activiteiten die je onderneemt en de mensen die je ontmoet samen op één platform. We willen reizen weer speciaal maken door mensen aan de basis te leggen van iedere trip.”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.