Last van een herfstdip? Je zou jezelf kunnen verrassen

Bezoek de havenstad Hamburg . Foto: Elkedagvakantie

Bezoek de havenstad Hamburg . Foto: Elkedagvakantie


We hebben dit jaar lang mogen genieten van de zomer, maar de blaadjes aan de bomen die met de dag kleurrijker worden liegen er niet om: de herfst is officieel begonnen. Klein dipje? Niet nodig! Bij sites als srprs.me boek je alvast je volgende avontuur, waarbij je pas op het moment van vertrek ontdekt waar je naartoe gaat. Van een roadtrip naar een knusse herberg met openhaard tot een low budget citytrip met hostel omdat de zomer al iets te veel beslag heeft gelegd op je portemonnee.

Boswandelingen, warme choco’s en kerstshoppen
Dit najaar er even tussenuit voor een laagdrempelig tripje vanuit huis? Ga dan op roadtrip met je eigen auto of motor en ontdek je bestemming(en) pas ‘on the road’. Je kunt kiezen voor een korte of lange reis (2, 3, 4, 7 of 12 dagen) naar één of meerdere accommodaties en mag het gewenste aantal kilometers (per dag) doorgeven. Ook geef je aan of je liever de natuur in duikt of juist het stadsleven opzoekt, en voor je het weet zit je ontspannen bij de haard met een warme choco na een stevige herfstwandeling of toer je van stad naar stad langs winkels, musea, gezellige restaurantjes en wie weet zelfs kerstmarkten. Een srprs.roadtrip is te boeken vanaf € 60,- inclusief accommodatie en ontbijt.

Met je backpack op citytrip
Wie nagenoeg al zijn spaargeld heeft verbrast tijdens de lange festivalzomer, die iets te dure vakantie op Ibiza of die absolute droomreis door Azië, hoeft de komende maanden niet bij de pakken neer te gaan zitten. Met srprs.me kun je als echte backpacker op ‘Broke’ trip naar een Europese stad. Op het vliegveld ontdek je naar welke bruisende stad je afreist en in welk hostel je slaapt. Je boekt deze low budget citytrip (3, 4 of 5 dagen) vanaf € 135,- inclusief vlucht en overnachtingen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.