Logis: niet alleen hotel, maar ook uitjes

Nieuwe plekken ontdekken op deze aarde, dat is wat elke avonturier wil. Foto: Elkedagvakantie

Nieuwe plekken ontdekken op deze aarde, dat is wat elke avonturier wil. Foto: Elkedagvakantie


Liefhebbers van het Franse goede leven kunnen hun hart ophalen. Logis Hotels, het eerste netwerk van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, breidt haar aanbod uit met een nieuw product: Les Escapades Logis. Logis biedt de nieuwe Logis Uitjes aan rondom zes verschillende thema’s. De arrangementen zijn te boeken via de website onder Aanbiedingen. Voorlopig doen er alleen nog Franse hotels mee, maar op den duur zal dit worden uitgebreid met andere bestemmingen.

Zo zijn er Logis Uitjes speciaal gericht op de beste gastronomische ontdekkingen, de ultieme wellness-break, de meest originele overnachtingen en een arrangement speciaal voor verliefde stelletjes. Ook is er een arrangement waarin de lekkerste lokale producten centraal staan en kan er een Logis Uitje worden geboekt waarbij wijngaarden of een lokale bezienswaardigheid worden bezocht.  Droom weg op een landgoed of juist in een boomhut, geniet van een uitgebreid sterrendiner of travel like a local met de nieuwe Escapades van Logis Hotels.

Logis Hotels bepaalt de inhoud van elk pakket, zoals bijvoorbeeld toegang tot de spa, een gastronomisch diner of een bijzonder museum in de buurt. De verschillende hoteliers bepalen vervolgens zelf de prijs, het type kamer en de beschikbaarheid. Om het verblijf écht onvergetelijk te maken, staat het alle hotels vrij om een Logis ‘Plus’ toe te voegen aan het arrangement. Dit kan bijvoorbeeld een late check-out zijn, een upgrade of een leuk welkompakketje op de kamer bij aankomst.

Over Logis Hotels
Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2.400 hotels in Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal en Spanje. Het is hiermee de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa. Kenmerkend voor al deze accommodaties zijn een hartelijke ontvangst, comfortabele en goed verzorgde hotels, een uitstekende keuken waar met streekproducten wordt gekookt en een omgeving die uitnodigt om op verkenning te gaan. De hotels worden ingedeeld op basis van een tot maximaal drie schoorsteentjes voor het verblijf en een tot maximaal drie stoofpotjes voor de keuken. Hotels op het hoogste kwaliteitsniveau zijn te herkennen aan het keurmerk Logis d’Exception. Zie voor meer informatie en boekingen www.logishotels.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.