Royal Christmas Fair naar Lange Voorhout

Open haard. Foto: Elkedagvakantie

Open haard. Foto: Elkedagvakantie


Het centrum van Den Haag staat van donderdag 15 tot en met vrijdag 23 december in het teken van de Royal Christmas Fair. De derde editie van de meerdaagse kerstmarkt verhuist dit jaar naar het historische Lange Voorhout en duurt dit jaar een dag langer dan de voorgaande edities. Op de kerstmarkt kunnen bezoekers genieten van glühwein, flammkuchen, sfeerverlichting en er is allerhande kerstwaar te koop zoals winterse vachten, kaarsen en houtsnijwerk. De Royal Christmas Fair is dagelijks te bezoeken van 12:00 – 21:00 uur. Voor meer informatie: www.royalchristmasfair.nl

Big Christmas Sing-a-long
Nieuw dit jaar is de ‘Big Christmas Sing-a-long’ in de grote centrale tent van de Royal Christmas Fair ter hoogte van Bodega De Posthoorn. Op 21, 22 en 23 december kunnen bezoekers tussen 17:00 – 19:00 uur onder het genot van een glaasje glühwein bekende kerstnummers meezingen onder muzikale begeleiding van Captain Midnight.

Heino Walbroek, initiatiefnemer van de Royal Christmas Fair: “De derde editie van de Royal Christmas Fair belooft weer fantastisch te worden. Het is de fraaiste meerdaagse kerstmarkt op een prachtige historische locatie. Middenin het centrum van Den Haag met al haar grootstedelijke faciliteiten op het gebied van cultuur, shoppen en eten & drinken. We verhuizen naar het Lange Voorhout waarbij er meer ruimte is voor nieuwe stands.”

De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12:00 – 21:00 uur. De Royal Christmas Fair is gratis toegankelijk.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.