Hoe kun je trouwen op de Seychellen?

Trouwen op de Seychellen en daarna vakantie houden. Foto: Tourist Office Seychelles.

Trouwen op de Seychellen en daarna vakantie houden. Foto: Tourist Office Seychelles.

Wie ooit de Seychellen heeft bezocht, weet wat liefde is. De paradijselijke schoonheid van de natuur, het perfecte klimaat en de warme begroeting van de Seychellois zorgen voor onvergetelijke ervaringen die je je hele leven bij blijven, zo promoot het eilandengroep zichzelf. Geen wonder dat de Seychellen een geliefde keuze zijn voor een romantische trip met z’n twee, een huwelijksreis, een huwelijksverjaardag of zelfs huwelijkslocatie.

Wie overweegt om te trouwen op de Seychellen, kan alvast aan de slag met volgende weetjes :

  1. Er zijn tal van lokale agentschappen in de Seychellen die zich specialiseren in de organisatie van een huwelijk van buitenlanders in de Seychellen. Ook reisorganisaties in België en Nederland kunnen een beroep doen op deze agentschappen.
  2. Er zijn massa’s prachtige locaties voor een huwelijk op de Seychellen, zowel op de hoofdeilanden als de afgelegen eilanden.
  3. Een huwelijk op de Seychellen hoeft niet duurder te zijn dan een huwelijk in de Benelux.
  4. De hotels in de Seychellen verzorgen maximaal 1 huwelijksfeest per dag, zodat het koppel zeker is van een dag exact volgens het scenario, met de volle toewijding van het personeel.
  5. Indien nodig kunnen leden van de lokale organisatie optreden als getuigen van het huwelijk.
  6. Helaas staan de Seychellen nog niet open voor het huwelijk van personen van hetzelfde geslacht.
  7. Handig om weten is dat er geen visum vereist is voor reizen naar de Seychellen. Je hebt enkel een vliegticket heen en terug nodig, een bewijs van logies en voldoende middelen voor een maand verblijf.

OVER DE SEYCHELLEN:
De archipel van de Seychellen bestaat uit 115 eilanden in de Indische Oceaan. De grootste eilanden zijn Mahé (met de hoofdstad Victoria en de internationale luchthaven), Praslin en La Digue. De binnenste eilanden van de archipel zijn granieten eilanden, met rotsen en bergkammen van welhaast 1000m hoog. De buitenste eilanden zijn koraaleilanden en liggen veraf, richting Oost-Afrikaanse kust. De Seychellen genieten een heerlijk klimaat. De gemiddelde temperatuur bedraagt 29°C en varieert niet veel winter en zomer.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.