Verdien je vliegticket terug met een iPhone uit Londen

Londen. Foto: Elkedagvakantie

Londen. Foto: Elkedagvakantie


London is inmiddels de hoofdstad van luxe producten geworden door de enorme waardedaling van de pond. Dit houdt in dat het nog nooit zo voordelig was voor Nederlanders om voordelig kerstinkopen te doen aan de overkant van het kanaal. British Airways maakt een bezoekje aan de Britse hoofdstad nog aantrekkelijker met speciale actietarieven.

Londen heeft de plaats van New York ingenomen als beste plek om voordelig te shoppen. Een recent artikel in de Wall Street Journal noemde het VK een “kelder vol luxeproducten tegen afbraakprijzen”. Toonaangevend Internationaal dienstenbedrijf Deloitte, meldde dat 64% van de duurste handtassen en kleding nu voordeliger in Engeland zijn te krijgen dan in de VS, China en Frankrijk.

British Airways vliegt tot 24 keer per dag naar London vanaf Amsterdam en Rotterdam. British Airways somt de grootste en belangrijkste besparingen op: · iPhone 7 Plus met 128 GB – €963 in Londen, €1003 euro in Nederland · iPhone 7 met 128 GB – €822 in Londen, €839 in Nederland. · GoPro Hero 5 black edition €411 euro in Londen, €429 in Nederland · Mac lipstick (zoals Velvet Teddy Matte) € 18,21 in Londen, €19,50 in Nederland

Katinka van Ekeren, Commercial Manager Benelux van British Airways over de lage prijzen: “De recente ontwikkelingen in Engeland hebben ervoor gezorgd dat de pond flink in waarde is gedaald. Dit is goed nieuws als je Londen wilt bezoeken. Het houdt in dat je nu veel meer waar voor je geld krijgt. Naast de vele bezienswaardigheden is het dus een uitstekende periode om met vrienden of familie naar Londen te gaan.”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.