Wow Air voegt Brussel toe aan netwerk vanaf juni 2017

Brussel. Foto: Elkedagvakantie

Brussel. Foto: Elkedagvakantie


WOW air sluit steeds meer steden aan op haar snelgroeiende routenetwerk. Vanaf vrijdag 2 juni 2017 zal WOW air vier keer per week vanaf Brussel naar Reykjavik vliegen. De vluchten bieden een perfecte aansluiting op connecting flights naar de oostkust van de Verenigde Staten en Canada. Vluchten van Brussel naar Reykjavik kunnen worden geboekt vanaf €59,99 enkele reis.

Vanuit Brussel worden het hele jaar door vier directe vluchten per week aangeboden naar IJsland; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De vluchten duren iets langer dan drie uur en worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. De Airbus A321 beschikt over 200 stoelen, de A320 is iets kleiner met 174 stoelen. De vlucht vanuit Reykjavik naar Brussel komt om 11:35 uur aan en zal om 12:25 uur weer richting IJsland vertrekken.

Skúli Mogensen, CEO en eigenaar van luchtvaartmaatschappij WOW air, over de toevoeging van Brussel aan het netwerk: “WOW air is één van de snelstgroeiende airlines in Europa. We zijn blij dat we vanaf 2 juni 2017 ook België toe kunnen voegen aan ons altijd groeiende netwerk aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.”

Vlieg voor weinig
Tickets vanaf Brussel naar Reykjavik kunnen bij WOW air geboekt worden vanaf €59,99 voor een enkele reis. Voor vluchten naar Boston, Washington D.C., New York, Montreal en Toronto geldt een vanafprijs van €149,99 voor een enkele reis. Los Angeles, San Francisco en Miami zijn beschikbaar vanaf €179,99 op basis van een enkele reis.

Doorvliegen naar Noord-Amerika
Het vluchtschema van WOW air maakt de Verenigde Staten en Canada een stuk beter en voordeliger bereikbaar voor de Belgische reiziger door een uitstekende aansluiting op de vluchten vanaf Reykjavik naar de Oostkust: New York, Boston, Montreal, Toronto, Washington D.C. en Miami. Voor vluchten naar Los Angeles en San Francisco kan gebruik worden gemaakt van de WOW air stop-over, waarbij het mogelijk is om IJsland te ontdekken alvorens zonder extra ticketkosten door te vliegen naar de Noord-Amerikaanse Westkust.

De Belgische website is: https://wowair.be/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.