Eindeloos wandelen op Terschelling

3 dagen wandelen op Terschelling. Foto: Wandelnet

3 dagen wandelen op Terschelling. Foto: Wandelnet


Terschelling laat zich het best te voet ontdekken. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het hele jaar door kan men genieten van ongerepte natuur in het spoor van jutters en ontdekkers. Het nieuwe 3-daagse wandelarrangement is een sportieve kennismaking met de Terschellinger gastvrijheid en de mooiste plekjes van het middelste Waddeneiland. Het volledige programma van dit arrangement is te vinden op www.vvvterschelling.nl/wandelarrangement.

Typisch Terschelling
Wie in Harlingen de boot opstapt, maakt zich letterlijk los van de dagelijkse beslommeringen. Het is heerlijk onthaasten met een prachtig uitzicht over het werelderfgoed Waddenzee. Wanneer de Brandaris op bakboord verschijnt, is het tijd om de rugzak op te doen. De oudste vuurtoren van Nederland markeert al eeuwenlang de skyline van Terschelling. Op Terschelling vindt men rust en ruimte in een eindeloos decor van strand en duinen, bossen en heidevelden, polders en de rijke Waddenzeekust. Sfeervolle en gezellige dorpen van West tot en met Oosterend nodigen uit om volop te genieten van een verblijf op Terschelling. En vanuit elke accommodatie wandelt men zo de natuur in.

Gevarieerde routes
Drie gevarieerde wandeldagen liggen met dit arrangement in het verschiet. De routes voeren langs bekende natuurgebieden als de Boschplaat en de Noordsvaarder, door de woeste duinen, over het strand, door het bos en langs de authentieke dorpjes en buurtschappen van Terschelling. En onderweg zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om even bij te komen, met een cranberrygebakje bijvoorbeeld. De door Wandelnet ontwikkelde routes van 11, 16 en 20 kilometer zijn goed gemarkeerd, uitgebreid beschreven en via GPS-track beschikbaar. Uiteraard zijn de routes ook in te korten of naar eigen wens aan te passen. Want op Terschelling mag men overal – oerol op z’n Terschellings – wandelen.

Compleet wandelarrangement
Het wandelarrangement bestaat uit 2 overnachtingen in een van de deelnemende hotels of pensions, inclusief ontbijt. De vier speciaal voor wandelaars geselecteerde accommodaties tussen Midsland en Oosterend verzorgen bovendien op dag 2 een lunchpakket. Een kruikje Juttersbitter voor onderweg maakt de eilandervaring compleet. Dit wandelarrangement is te boeken vanaf € 35,25 per persoon per nacht. Bovendien ontvangt men na reservering van dit arrangement 20% korting op de overtocht per veerboot met Rederij Doeksen. Het arrangement is alleen te boeken via www.vvvterschelling.nl/wandelarrangement op basis van beschikbaarheid. Daar staan ook alle overige actievoorwaarden vermeld.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.