Engeland overal prima decor voor films


Dat Groot-Brittannië een geweldig décor vormt voor vele films en series is geen geheim. Zo is de huidige bioscoophit Fantastic Beasts and Where to Find Them deels opgenomen in Liverpool. En kijken het publiek kijkt vol verwachting uit naar King Arthur: Legend of the Sword, welke komend voorjaar op het witte doek verschijnt. Voor deze nieuwe Guy Ritchie titel zijn opnamen gemaakt in Wales en Schotland. Ook hitseries als The Crown en Game of Thrones maken dankbaar gebruik van de prachtige Britse natuur en het cultureel erfgoed. Voor alle set-jetters is een volledig overzicht van aankomende titels en bijbehorende locaties samengesteld, raadpleeg daarvoor deze Film Tourism Guide (.pdf).

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.