Boek: Mijn leven in de wildernis

Boek over leven in de wildernis.


De Nederlandse Miriam Lancewood woont sinds 2010 met haar man Peter in de wildernis van Nieuw-Zeeland en legt samen met hem wandelroutes van duizenden kilometers af.
Ver weg van de bewoonde wereld moeten zij jagen voor hun eigen eten en ontberen zij elke vorm van luxe. In haar biografie ‘Mijn leven in de wildernis’ vertelt Miriam waarom dit geïsoleerde leven voor haar aantrekkelijker is dan het leven dat zij vroeger leidde. Want hoewel ze haar familie vreselijk mist, zou ze niet meer terug willen of kunnen. Een inspirerend verhaal over keuzes, durf en geluk. Miriam Lancewood (1983) groeide op in de Achterhoek en ontmoette na haar studie de 30 jaar oudere Peter in India. Samen trokken zij rond en besloten zich uiteindelijk in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland te vestigen.

Miriam met bijlMijn leven in de wildernis
Auteur: Miriam Lancewood
ISBN: 9789021564098
Prijs: €19,99
Verschijnt op: 28 februari 2017
Kosmos Uitgevers

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.