Parkeren op het vliegveld was nog nooit zo gemakkelijk

Als je op vakantie gaat naar het buitenland en daarvoor het vliegtuig pakt, is het wel zo gemakkelijk als je de auto op of in de buurt van het vliegveld kunt parkeren. Het is vaak een gedoe om ouders of vrienden te vragen je weg te brengen naar het vliegveld. Vandaag de dag hoeft dat ook niet meer. Parkeren op of in de buurt van het vliegveld is namelijk gemakkelijker dan ooit.

Parkeerprijzen luchthavens vergelijken

Tegenwoordig kun je de prijzen van de parkeerplaatsen van verschillende luchthavens met elkaar vergelijken. Er zijn veel parkeeraanbieders, zoals Parkago.com, te vinden waar je de auto kwijt kunt als je op reis gaat naar het buitenland. Door vooraf de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, kan je voordeel oplopen tot tientallen euro’s. Geld dat je bespaart, kun je natuurlijk uitstekend uitgeven tijdens je vakantie.

Parkeermogelijkheden bij de luchthaven

Als je de auto parkeert op of in de buurt van het vliegveld, dan heb je de keuze uit verschillende parkeeropties. Shuttle parking en valet parking zijn twee veel voorkomende parkeeropties bij parkeren op het vliegveld. Bij shuttle parking parkeer jij je auto in de buurt van het vliegveld en brengt een shuttlebus je naar de vertrekhal van de luchthaven. Kies je voor valet parking, dan rijd je de auto zelf naar de vertrekhal, overhandig je de autosleutels aan een chauffeur en deze parkeert jouw auto op een gehuurde parkeerplaats.

Wil je niet te laat op het vliegveld aankomen? Dan kun je natuurlijk ook een hotelovernachting boeken en je auto daar laten staan. Een shuttlebus brengt je dan naar de vertrekhal van het vliegveld.

Parkeermogelijkheden bij elke luchthaven in Nederland

Elke luchthaven in Nederland biedt volop parkeermogelijkheden. Of je nu vanaf Schiphol, Eindhoven of Rotterdam vliegt, er is altijd voldoende parkeergelegenheid. Zorg dat je vooraf reserveert om teleurstellingen op het vliegveld te voorkomen. Daarmee kan je vakantie zorgeloos beginnen!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.