Sander Janson terug bij RTL 4 met ‘Camping Onder De Zon’

Sander Janson terug bij RTL 4 met ‘Camping Onder De Zon’ 8

Sander in het nieuwe programma van RTL.


In het nieuwe kampeerprogramma ‘Camping Onder De Zon’, vanaf 19 december 2016 te zien bij RTL 4, reist Sander Janson heel Europa door om de mooiste kampeerbestemmingen te ontdekken. Van de populaire plekken in Frankrijk en Spanje, tot de verborgen pareltjes in Kroatië, Oostenrijk en Luxemburg. In één minuut laat Sander alle hoogtepunten van de omgeving en de camping zelf zien. Voor het programma ‘Camping Onder De Zon’ is Sander langsgegaan bij verschillende topcampings van Vacansoleil, in totaal 25, die allemaal een uniek karakter uitstralen.

Sander Janson: “Het was fanatastisch om weer door Europa te reizen. Ik heb prachtige vakantiebestemingen bezocht en het voelt geweldig om dit te delen met de rest van Nederland. Ander concept, zelfde gevoel, heerlijk.”

‘Camping Onder De Zon’ wordt geproduceerd door RTL en mede mogelijk gemaakt door Vacansoleil Camping Holidays

‘Camping Onder De Zon’, vanaf 19 december, iedere werkdag om 20.10 uur bij RTL 4
en vanaf 2 januari 2017, iedere werkdag om 18.10 én 19.20 uur bij RTL 4

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.