Spaans Beach Hotel voor ‘adults only’

De Beachclub van het Amara Hotel. Foto: PR

De Beachclub van het Amara Hotel. Foto: PR

Geen gillende kinderen met zandschepjes. Het Amàre Marbella Beach Hotel biedt meer dan alleen luxe, het hotel is namelijk exclusief voor volwassenen en ligt op een geweldige locatie aan het strand en dichtbij de historische binnenstad van Marbella. Gasten genieten hier van een luxe ambiance, stijlvolle kamers met zeezicht, een heerlijke spa, buitenzwembad, Beach Club met een restaurant op het strand en de Belvue Rooftop Bar met een adembenemend uitzicht. De naam Amàre is een combinatie van amor (liefde) en mar (zee), en dat is precies de essentie van dit privé-paradijs.

“Het Amàre Marbella Beach Hotel is een heerlijke plek in Marbella om samen te genieten van de Spaanse levensstijl en het heerlijke klimaat. De sfeer, luxe faciliteiten en locatie maken het een droomplek die het waard is om door nog meer Nederlandse en Belgische vakantiegangers ontdekt te worden. De Costa del Sol is al in trek bij deze doelgroep, aan ons de taak om het Amàre hotel aan de wish list toe te voegen,” aldus Jeannette Spits, Directeur USP Marketing PR. Dit bureau gaat het Amàre Marbella Beach Hotel ondersteunen. Voor meer informatie over Amàre Marbella Beach Hotel zie www.amarehotels.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.