De Winter van 2016/2017 heeft zijn eigen tijdschrift

v.l.n.r. Eline van Nunen – Eline Heeres – Peter de Jonge (allen Check-in PR) en Harald Kolkman (dORIZON Media) met de eerste exemplaren van het nieuwe WINTER magazine


In De Uithof (Den Haag) de eerste editie van WINTER magazine in winterse sferen gelanceerd. Initiatiefnemers Check-in PR en uitgeverij dORIZON Media (Meridian Travel) overhandigden het eerste exemplaar aan de speciaal genodigde gasten. ‘Met dit magazine willen we mensen inspireren en laten zien dat een winterse reisbeleving meer is dan wintersporten alleen’, aldus Eline van Nunen van Check-in PR en hoofdredacteur van WINTER. ‘Het blad bezorgt een gegarandeerde ‘witte Kerst’ dit jaar.’

WINTERse belevingen
De winter is een prachtig seizoen, zeker op plekken waar meters sneeuw zich nog elk jaar opstapelen. ‘Hoewel het in Nederland niet vaak sneeuwt, spreekt een witte wereld tot de verbeelding. Wij willen lezers laten zien dat de winter een perfect seizoen is voor bijzondere reisavonturen’, vertelt Eline Heeres, lifestyleredacteur bij WINTER. ‘In het blad lees je uiteenlopende reisverhalen; van een duik met orka’s in Canada en een sleehondenrit door Noorwegen tot een reis naar winters Chili. Winterbelevingen zijn er namelijk in alle vormen en maten.’ Verder vind je in het nieuwe magazine tips voor winterfotografie, winterkamperen en winterse fashion.

Van on- naar offline
Ook online influencers krijgen de ruimte om in het blad hun mooiste winterherinnering te delen. ‘Hoewel de wereld zich tegenwoordig vaak online afspeelt, is print nog steeds een goede manier om verhalen en foto’s te delen. Door een viertal online influencers een plek in ons blad te geven, vervaagt die grens tussen online en offline’, legt Peter de Jonge van Check-in PR uit. Zo vertelt Mirte van Dijk (@mirtewashere) over haar beleving in Georgië en deelt foodblogger Kim Alstede (degenietendefoodie.nl) haar favoriete winterrecept. Tijdens de feestelijke lancering mocht haar oreotaart natuurlijk niet ontbreken en konden gasten proeven van haar ultieme ‘winterbeleving’.  Daarna was er tijd om zelf de sneeuw(hal) in te gaan en werd er nagepraat en opgewarmd onder het genot van een kaasfondue.

Verkooppunten en prijs
WINTER wordt uitgegeven onder het label Meridian Travel van uitgeverij dORIZON Media en is zowel on- als offline verkrijgbaar; via de webshop van Meridian Travel (t/m oktober 2017) en bij verschillende verkooppunten van Aldipress; o.a. AKO, Bruna, Primera, Albert Heijn, Jumbo (van januari t/m maart 2017). Kosten € 5,95.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.